Søg
Close this search box.

Vaskeri

Der er nu kommet et nyt vaskeri i Carlsro. Det blev indviet med rundvisning og svar af spørgsmål mandag den 13. juli 2015 og vil være åbent for almindelig vask fra tirsdag den 14. juli. Det kræver dog, at Du som beboer har været oppe og aflevere den gamle vaskeribrik og fået det nye adgangskort. Priserne i det nye vaskeri er blevet reguleret efter nøje udregning af udgifter på de forskellige maskiner. De opdaterede priser ses herunder.

Som beboer i Carlsro kan du benytte vaskeriet, der ligger på Borgmester Gustav Jensens Vej 23.
Adgang til vaskeriet sker med et kort, der udleveres ved indflytning. Vaskekortet er forsynet med en chip, der indeholder lejemålsnummeret og registrerer det løbende vaskeforbrug. Det første kort er gratis. Hvis du mister det, skal du kontakte Ejendomskontoret så hurtigt som muligt, så kortet kan gøres ugyldig. Et nyt vaskekort kan bestilles mod et gebyr på 100 kr.

Vaskeriets åbningstid er mellem kl. 06.00 og 22.00 alle ugens dage, og der skal ikke reserveres tid på forhånd.

Maskinerne finder selv ud af, om den valgte vask kan blive færdig inden lukketid. Er dette tilfældet, kan den ikke startes.

Tørretumblere, strygeruller og centrifuge slukker kl. 21.55 automatisk.

Nåede du ikke at hente dit tøj inden lukketid, må du selv komme om morgenen igen. Det er ikke en vagtopgave at lukke op. I vaskeriet er der vaskemaskiner, tørretumblere, centrifuge og strygeruller.​ Vaskeriet er pengeløst. Læs mere om regler og anvisninger for brug af maskiner i vaskeriet. Er du i tvivl, så spørg nogle andre beboere.

Ved vask betales for forbrug af el, vand og sæbe, som automatisk påfyldes af doseringsanlægget. Hvis du ønsker skyllemiddel er det en tilvalgsmulighed, du skal da vælge dette på selve vaskemaskinen. Regningen opkræves over huslejen ca. tre måneder efter forbruget.
Der benyttes udelukkende allergivenligt vaskemiddel, der tager mest muligt miljøhensyn. Det er muligt at bruge eget vaskemiddel, den automatiske påfyldning skal da fravælges på selve vaskemaskinen. Af hensyn til vaskemaskinernes levetid, miljøbelastningen samt andre beboeres evt. allergigener anbefales det at benytte vaskemiddel fra det automatiske doseringsanlæg.

Det er ikke tilladt at ryge samt drikke alkohol i vaskeriet, og hunde må ikke medtages, ligegyldigt størrelsen på disse.

Det er ej heller tilladt at vaske dyretæpper og tilsvarende, da hårene bliver i maskinen.

Scroll to Top