Søg
Close this search box.

Carlsro Rejseklub

I mange år har der været arrangeret rejser, udflugter og arrangementer i bebyggelsen Carlsro. Først i lejerforeningen, siden i afdelingsbestyrelsen og siden 2001 hvor der blev stiftet en beboerklub med samme formål.

Udflugterne og rejserne starter alle fra Carlsro og mange vælger i dag bussen og får dermed også sjælen med på ferie, i godt fællesskab med andre rejsefæller og vi hjælper hinanden.

Carlsro Rejseklub er medlemmernes helt egen rejseklub, hvor det årlige kontingent går til administration og klubben må ikke tjene på rejserne og alt arbejde i klubben er frivilligt og ulønnet iflg. vedtægterne.

Får du lyst til at være med i rejseklubben er kontingentet for hele 2024 fastsat til 150 kroner pr. person. Klubbens kasserer er du velkommen til, at kontakte på telefon 22873041 eller vor sekretær på telefon 22162926

Efter Corona situationen starter vi op igen med vore ”sidst på måneden” arrangementet, den sidste torsdag i månederne april, maj, juni, august, september, oktober og november hvor der serveres 2-retters almindelig mad til 50 kroner pr. medlem. I december måned afholdes der Åbent-hus med Gløgg & æbleskiver og hvor vi præsenterer programmet for det følgende år.

Vi arbejder med følgende til 2024

Hotel d`Angleterre
Kan vi få en reservation i 2024 tilbyder vi en formiddag på Hotel d`Angleterre med stor og spændende morgenbuffet og efterfølgende skal vi på spændende tur i København eller på museum. Forventet dato tirsdag den 9. april 2024.

3 dages tur til Thy
Vesterhavet er altid en oplevelse og nationalpark Thy har meget at byde på af oplevelser. Bunkermuseum Hanstholm under jorden. Måske forbi Agger, Vestervig kirke, Nationalpark Thy. Nørre Vorupør, Klitmøller og Hanstholm. Mulighederne er mange og på udturen kan vi besøge Morten Korchmuseet.
Forventet tidspunkt hverdage i uge 20 (maj).

Revy
En god revy og spisning er altid godt og der undersøges de mange muligheder på Sjælland, Falster og Fyn. Forventet tidspunkt i uge 32 (august).

4 dages tur til Harzen
Harzen har i mange år været et populært udflugtsmål for den tyske rejsende, ikke mindst efter genforeningen. Mange er blevet overrasket over skønheden i bjerglandskabet, søerne og byerne.
Vi arbejder på forskellige muligheder også omkring udflugter i Harzen.
På udturen undersøges muligheden for at besøge Bergen-Belsen der var en koncentrationslejr der blev nedbrændt af englænderne og som i dag står som et internationalt mindesmærke.
Forventet tidspunkt hverdage i uge 37 (september).

Juleudflugt
Vi arbejder på en juleudflugt i Danmark eller Sverige, hvor vi sammen rigtig kan nyde en god juleudflugt.
Forventet tidspunkt i uge 49 (december).

TV-optagelse
DK4 laver nogle TV-optagelser ”Syng med & Tip et hit” der ledes af husorkesteret Klaus & Servants og vi prøver at få plads og tid eller til anden optagelse på anden kanal.

Generalforsamling 2024
Er planlagt til afholdelse i Carlsrohallen søndag den 18. februar 2024 klokken 13.

Bemærk
Vi er i den indledende fase og kan ikke melde priser på nuværende tidspunkt, men meddele, at vi prøver at lave så meget som muligt selv, så vi kan få nogle gode attraktive priser på vore arrangementer: ”Sidst på måneden”. Hold ferie en dag ad gangen eller på turene til Danmark & Tyskland.

Ovennævnte arrangementer er vejledende og ikke bindende, da vi alene er i den undersøgende fase og endeligt program kommer til vor Julestue den 14. december Forbehold for indtastnings fejl.

Med venlig hilsen
Bestyrelse

Scroll to Top