Hotelværelser

​Udlejning af hotelværelser

I ejendommen har vi 3 enkelte og 3 dobbelte hotelværelser som beboerne har mulighed for at leje ved bestilling på ejendomskontoret.

Et værelse, med en enkeltseng koster kr. 250,00 pr. døgn.

Et værelse, med dobbeltseng koster kr. 350,00 pr. døgn.

Disse priser er gældende for bestillinger foretaget fra 1. januar 2015. Der er opsat helt nye continentalsenge denne dato. (billederne er taget før opsætningen af de nye senge) For værelserne gælder det nu, at der fremover er sengetøj på dynerne og lagen på sengene. Man skal derfor ikke selv medbringe og vaske mere. Dette sørger Ejendomskontoret for.

På hotelgangen er der adgang til badeværelser med bruse- og karbad og toilet, derudover er der et tekøkken med kaffemaskine, køleskab og service. Hotelværelserne er til rådighed for beboernes gæster på den første dag fra klokken 13.00 og skal forlades senest på sidste dag klokken 11.00. I lejen for hotelværelserne er der indregnet en lettere rengøring af værelset efter brug. Ved afhentning af nøglen på ejendomskontoret, skal lejen være betalt og kvittering medbringes som dokumentation. Hvis første dag for leje af værelset falder i weekenden eller på en helligdag skal nøglen være afhentet på ejendomskontoret, på sidste hverdag inden klokken 12.00.

Eventuel afbestilling af hotelværelser skal ske ved henvendelse til ejendomskontoret. Finder afbestilling sted tidligere end 30 dage før brugen af værelset, tilbagekaldes halvdelen af det indbetalte lejebeløb. Efter denne dato er hele lejebeløbet tabt.

Scroll til toppen