Søg
Close this search box.

Selskabslokaler

Selskabslokaler (udlejes kun til beboere i Carlsro)

​Stort selskabslokale

Det store selskabslokale må benyttes af maks. 32 personer i henhold til brandmyndighedernes regler om udlejning af forsamlingslokaler mv. Selskabslokalet er opdelt i en spiseafdeling og en dagligstue, derudover har man ved indretning af lokalerne taget højde for eventuel kørerstolsbrugere, idet der er monteret bredde døre uden dørtrin, og ved den sidste store renovering har man indrettet et toilet til kørestolsbrugere. Det koster 1200,00 kr. at leje det store selskabslokale fra klokken 09.00 til klokken 04.00 den efterfølgende dag. (2. dag i træk koster 50%). Med hensyn til lejebetingelser mv. henviser vi til reglerne for leje af selskabslokaler, som fremgår af lejekonttrakten. På ejendomskontoret kan man få udleveret en kopi af bordopstilling til spiseafdelingen, det er naturligvis kun et forslag om, hvordan bordopstillingen efter vor vurdering er mest hensigtsmæssigt i forhold til lokalets indretning og størrelse. Ved større festlige lejligheder såsom sølv- eller guldbryllup, runde fødselsdage, jubilæum eller lignende kan beboeren få hejst flaget i den store flagstang mod betaling af et gebyr på 300,00 kr. Bestilling og betaling for ovenstående skal ske på ejendomskontoret. I forlængelse af det store selskabslokale ligger det lille selskabslokale, hvor der er plads til 24 personer. De 2 selskabslokaler kan slås sammen til et stort, hvor der så vil være mulighed for diverse sammenkomster med op til 56 personer. Der betales et depositum på kr. 500,00 ved leje af selskabslokalet. Pris for at leje begge selskabslokalerne er 2.000,00 kr.

Lille selskabslokale

Det lille selskabslokale må benyttes af max. 24 personer i henhold til brandtilsynets regler om udlejning af forsamlingslokaler mv. Selskabslokalet er opdelt i en spiseafdeling og en dagligstue, prisen for at leje det lille selskabslokale fra klokken 09.00 til klokken 04.00 den efterfølgende dag er 850,00. kr. (2. dag i træk koster 50%). Med hensyn til lejebetingelser mv. henviser vi til reglerne for leje af selskabslokaler, som fremgår af lejekontrakten. På ejendomskontoret kan man få udleveret en kopi af bordopstilling til spiseafdelingen. Det er naturligvis kun et forslag om, hvordan bordopstillingen efter vor vurdering er mest hensigtsmæssigt i forhold til lokalets indretning og størrelse. Ved større festlige lejligheder såsom sølv- eller guldbryllup, runde fødselsdage, jubilæum eller lignende kan beboeren få hejst flaget i den store flagstang mod betaling af et gebyr på 300,00 kr. Bestilling og betaling for ovenstående skal ske på ejendomskontoret. ​ I forlængelse af det lille selskabslokale ligger det store selskabslokale, hvor der er plads til 32 personer. De 2 selskabslokaler kan slås sammen til et stort, hvor der så vil være mulighed for diverse sammenkomster med op til 56 personer. Der betales et depositum på kr. 500,00 ved leje af selskabslokalet. ​Pris for at leje begge selskabslokalerne er 2.000,00 kr.

Stort og lille selskabslokale

Plan over stort og lille selskablokale:

Runde borde i det stort og lille selskabslokale

Du har også mulighed for at låne vores runde borde, når du lejer selskabslokalerne.

Dog skal du venligst selv opsætte bordene og nedtage dem igen.

MÅL: Diameter 153 cm.

Der kan sidde ca. 6-8 personer ved bordet.

Folkekælderen

I kælderen under tandlægebygningen ved langhuset er der indrettet en Folkekælder. Folkekælderen er et selskabslokale, der er noget mere primitivt end de 2 øvrige selskabslokaler i Carlsro, forstået på den måde, at beboerne selv skal medbringe service mv. Derudover er lokalet ikke opdelt i en spiseafdeling og en dagligstue som de øvrige selskabslokaler, men udelukkende et stort lokale. Man bør tage højde for adgangsforholdene, hvis der skal deltage kørestolsbrugere eller gangbesværet personer til arrangementer i folkekælderen, da toiletterne ligger på første sal og lokalerne i kælderen. Det kan dog lade sig gøre, da elevatoren i opgang 219 kan benyttes fra kælderen og op, men det kræver en del tålmodighed og tid. Lokalerne må benyttes af maks. 50 personer i henhold til brandmyndighedernes krav til forsamlingslokaler. Det koster kr. 950,00 at leje folkekælderen fra klokken 09.00 til klokken 04.00 den efterfølgende dag. (2. dag i træk koster 50%). Der betales et dispositum på kr. 500,00 ved leje af kælderen.
Scroll to Top